Frame prothese

Frame prothese

De Gebitspraktijk is gespecialiseerd in het vervaardigen van frame protheses, onze jarenlange ervaring staat garant voor het beste frame dat voor u mogelijk is. Wij houden graag rekening met uw esthetische wensen terwijl ons team van De gebitspraktijk Barendrecht op het functionele van de frame prothese.

Wat is een frame prothese

Een frame prothese is een metalen dragende constructie waarop tanden en kiezen in tandvlees kleurige kunsthars worden geplaatst. Op deze manier komen tanden en kiezen op de plaatsen waar deze in het verleden zijn verwijderd.

Nu is het mooie van een frame prothese dat het zo ontworpen wordt dat de krachten van het kauwen worden overgedragen op de overgebleven tanden en kiezen. U kauwt dus niet of veel minder op uw tandvlees wat daar niet geschikt voor is. Het frame houdt zich met een soort armpjes vast aan de eigen tanden en kiezen, wij noemen deze haakjes klammers. Nog een groot voordeel is dat het tandvlees rond de overgebleven tanden en kiezen niet opgesloten zit onder kunsthars en dat er ook geen krachten op uitgeoefend worden. Hierdoor is de levensduur van uw eigen tanden en kiezen veel langer dan bij een plaatje. Ook het frame zelf gaat veel langer mee dan een gewoon plaatje.

Uiteraard heeft u ook bij deze behandeling ook weer zelf de regie in handen voor de kleur en de modellen van de tanden. Onze specialisten zullen samen met uw een prachtig resultaat bereiken waar u lang plezier van zal hebben!

Wij beschikken over de laatste technieken & professionele medewerkers

Mee met de tijd en erkende specialisten

Vraag direct uw gratis prothese-controle aan

Bekend van de lokale omroep.
De #1 specialist op het gebied van kunstgebitten.

Ons adres

Lubeck 9a, 2993 LK, Barendrecht

Telefoon

Openingstijden

Ma – Vr: 9:00u – 17:00u