Tandarts

Wij stellen u graag voor aan tandarts/implantoloog

Andreas Müller-Rau

Andreas ronde in 2003 zijn studie tandheelkunde af in Duitsland. Waarna hij als tandatrs vertrok naar Guatemala. Hij heeft daar 2 maanden als tandarts vrijwilligerswerk verricht in samenwerking met het liefdagisheidsproject Project ak’Tenamit for Q’echi Mayans.

In 2008 behaalde hij zijn diploma implantoloog en opende hij zijn praktijk in Duitsland en daar heeft hij jaren lang met plezier gewerkt.

Een aantal jaren geleden hebben wij met Andreas al in Nederland samengewerkt.

Nu zijn twee oudste dochters het huis uit zijn, zag hij zijn kans om samen met zijn vrouw en zoon naar Nederland te verhuizen. Ze zijn enorm blij dat zij nu aan de Zeeuwse kust een plek gevonden hebben om hun leven verder voor te zetten.

De diversiteit in het vak maakt het dat hij zijn werk zo leuk vindt. Geen patiënt of behandeling is hetzelfde. “Om de patiënt met een glimlach zien te vertrekken na een lange behandeling of wanneer de hulpvraag is voldaan, is waar je het voor doet.”

Andreas zal zijn werktijden verdelen tussen Barendrecht en Zierikzee. Ook zal hij komend half jaar nog actief zijn in Frankfurt om zijn patiënten over te dragen aan zijn opvolger. 

Mocht u opzoek zijn naar een rustige vriendelijke enthousiaste tandarts, meld u zich dan aan voor een intake gesprek.

Waar vind u ons

Adres en routebeschrijving

Gebitspraktijk Barendrecht

Ons adres

Lubeck 9a, 2993 LK, Barendrecht

Telefoon

Openingstijden

Dagelijks: op afspraak
Ook in het weekend en op feestdagen

Contactformulier

Heeft u vragen? Vul dit contactformulier in en we nemen spoeding contact met u op.

Ons adres

Lubeck 9a, 2993 LK, Barendrecht

Telefoon

Openingstijden

Dagelijks: Op afspraak